Tòquio

Troben viva una dona de 70 anys quatre dies després del sisme, que ja ha causat 3.373 morts

L'últim balanç de víctimes del govern japonès pel terratrèmol i tsunami és de 3.373 morts i 6.700 desapareguts, però encara hi ha 20.000 persones amb qui no s'ha pogut contactar. Quatre dies després del desastre han trobat viva una dona de 70 anys.

Actualitzat
Les xifres oficials de víctimes del govern nipó parlen de 3.373 persones mortes a causa del tsunami posterior al terratrèmol de divendres, i de 6.746 de desaparegudes. Però les dades finals poden ser molt més altes, perquè hi ha pobles sencers que han quedat engolits per la força de l'aigua.

Només a la ciutat de Minamisanriku, a la província de Miyagi, s'hi estan buscant 9.500 veïns, que han desaparegut però tampoc no es descarta que s'hagin refugiat en localitats properes. Tampoc no se sap on són els 8.000 habitants del poble costaner d'Otsuchi, a la província d'Iwate. A la costa de Miyagi s'hi van trobar 2.000 cadàvers, però aquesta xifra encara no ha estat inclosa en el còmput oficial.

Mentre els equips de rescat intenten arribar a les zones més devastades pel tsunami, els supervivents es refugien en pavellons esportius i escoles.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut