Barcelona

La xarxa homenatja el periodista Ramon Barnils en el desè aniversari de la seva mort

El periodista Ramon Barnils rep aquests dies homenatges virtuals i presencials. Tots dos coincideixen amb els deu anys de la seva mort. Familiars, amics, alumnes i persones que volen recordar el que va suposar la seva figura per al periodisme de qualitat i de servei al país se sumen a iniciatives tant a través del Twitter, el Facebook i els blogs per reconèixer les aportacions d'un professional que també es recordarà en l'acte que el Grup de Periodistes Ramon Barnils ha organitzat per aquest dijous a Barcelona.

Actualitzat
La xarxa ha fet memòria i ha recordat que el 15 de març del 2001 ens va deixar el periodista Ramon Barnils, un professional de la informació que va treballar a diaris com "Tele/eXprés", "El Correo Catalán", "La Vanguardia", "El Mundo" i l'"Avui" i també a revistes, les agències EFE i Europapress i a Catalunya Ràdio, en programes de gran audiència.

Barnils va ser durant nou anys professor a la UAB i va escriure nombrosos llibres. Amb totes aquestes activitats, Barnils ha deixat una petjada que encara avui, deu anys després de la seva mort, era ben visible a la xarxa. Al Twitter, a través de l'etiqueta "#Barnils", nombrosos internautes n'han recordat la figura. D'altres li han retut homenatge a través del Facebook o amb escrits als seus blogs.

L'homenatge al periodista desaparegut a la xarxa l'ha promogut el Grup de Periodistes Ramon Barnils, que també prepara un acte de record per aquest dijous al bar Horiginal de Barcelona.
Anar al contingut