Sant Joan Despí

Geli diu que estaven a punt d'embargar l'Hospital de Sant Pau per no pagar les quotes de la Seguretat Social

L'exconsellera de Salut i diputada socialista al Parlament Marina Geli ha revelat a "Els matins" de TV3 que quan van arribar al govern es van trobar l'Hospital de Sant Pau de Barcelona a punt de ser embargat perquè no pagava les quotes de la Seguretat Social. Geli ha demanat un gran pacte en la sanitat de cara als pressupostos d'aquest 2011 i dels pròxims.

Actualitzat
L'exconsellera de Salut i diputada del PSC al Parlament Marina Geli ha dit a "Els matins" de TV3 que quan els socialistes van arribar al govern el 2003 es van trobar que la situació del finançament era "molt pitjor" que l'actual.

Geli ha posat un exemple del que es van trobar i ha revelat que l'Hospital de Sant Pau de Barcelona estava a punt de ser embargat perquè no pagava les quotes de la Seguretat Social.

D'altra banda, Marina Geli ha reclamat un gran pacte per al sector sanitari de cara als pressupostos d'aquest any i els pròxims arran de les retallades anunciades per l'actual conseller, Boi Ruiz, i ha recordat els grans avenços que s'han fet en sanitat a Catalunya en els últims anys arran d'un pacte tàcit que hi havia entre tots els partits.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut