Tarragona

Alcaldes del Tarragonès demanen millorar la senyalització del punt de l'N-340 on han mort quatre persones

L'encreuament entre l'N-340 i l'autopista AP-7 al terme municipal de Tarragona és objecte de polèmica després que quatre persones, dues dones i els seus respectius fills d'1 i 8 anys, hi hagin perdut la vida aquest diumenge en topar frontalment amb un camió. L'alcalde d'Altafulla assegura que les poblacions de la zona estan pensant a demanar una millora de la intersecció i corrobora que la senyalització i el disseny de la via presten a la confusió. Aquest tram havia estat considerat l'any 2009 com a punt negre de les carreteres catalanes malgrat que ja no constava com a tal en l'informe de l'any passat. El passat mes de gener dos joves van perdre-hi la vida en un altre sinistre.

Actualitzat
La tragèdia ha obert la capsa de Pandora al Tarragonès. L'accident mortal amb quatre víctimes, dues d'elles menors d'edat, ha passat en una intersecció que va ser considerada l'any 2009 com un dels punts negres de les carreteres catalanes segons l'informe Eurorap, consideració que l'any passat va desaparèixer.

Els alcaldes de la zona corroboren que és un encreuament de vies on es fàcil equivocar-se i situar-se en contra direcció. Ho ha reconegut el cap del consistori d'Altafulla, Josep Maria Pérez, que també ha avançat que estudiaran demanar formalment la seva millora.

L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, d'on eren les quatre víctimes, considera necessari revisar aquest tram, i creu que s'hauria d'haver convertit en una via de dos carrils quan es va fer el desdoblament.

Justament en aquest punt al mes de gener es va produir un xoc entre dos vehicles on van morir dos joves també per envaïment de carril.

El greu accident mortal ha passat poc després de les nou del matí, quan un turisme i un camió han topat frontalment. Tot apunta que ha estat el turisme el que ha envaït el carril contrari, possiblement per una distracció.

Sis vides perdudes a la carretera

Aquest ha estat un cap de setmana especialment fatídic a la xarxa viària catalana. Hores després de l'accident a Tarragona un home perdia la vida en topar també amb un camió a l'Eix Transversal al seu pas per Calonge de Segarra. Dissabte hi va haver un altre xoc frontal amb un camió, aquesta vegada a Quart, amb una altra víctima mortal.

En aquest 2011 ja són 39 les víctimes mortals des del mes de gener, tres més que el mateix període de l'any passat.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut