Barcelona

E-cristians creu que "Gang Bang" pot ofendre el públic

Una catequista drogada, un jove que vol perdre la virginitat i un pare que busca el seu fill coincideixen en un local gai durant la visita del Papa a Barcelona. Aquesta és la idea sobre la qual pivota l'obra de teatre "Gang Bang", del dramaturg Josep Maria Miró. E-cristians demana a la Conselleria de Cultura que examini si l'obra, que s'estrenarà a finals de mes al TNC, podria ferir la sensibilitat del públic catòlic.

Actualitzat
Si feia pocs dies es denunciava la presència d'actors fumant en obres com el musical "Hair" o bé l'exhibició de pornografia infantil al Festival de Cinema de Sitges, el president de l'entitat catòlica E-cristians apareixia avui a Catalunya Ràdio mostrant el seu malestar per l'estrena de l'obra i demanant al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que mirés si l'obra ofenia els espectadors.

El dramaturg s'ha defensat dient que la religió no és l'element central de l'obra i que l'espectador surt del teatre amb la idea que el que passa fora del local és més obscur que el que hi té lloc a dins.

E-cristians no descarta presentar una denúncia per ofensa del sentit religiós. Des del TNC no s'ha volgut polemitzar més i s'ha comunicat que es pronunciarà després de l'estrena de l'espectacle.

Anar al contingut