La tuneladora "Gerunda"
La tuneladora "Gerunda"
Montcada i Reixac

Les obres de l'AVE a Montcada i Reixac provoquen esquerdes als habitatges de la zona, segons diuen els veïns

Els veïns del barri de Can Sant Joan, a Montcada i Reixac, creuen que les esquerdes que han aparegut a casa seva les poden haver provocat les obres de construcció del túnel soterrat de l'AVE. Des d'Adif, l'empresa gestora de la infraestructura, asseguren que ho estudiaran detalladament.

Actualitzat
Les esquerdes van aparèixer fa unes setmanes coincidint amb l'inici d'unes obres a la zona que segons Adif serveixen per garantir la seguretat de tot el terreny, tant per a la tuneladora com per als edificis del voltant.

Per la seva part, els veïns afirmen haver notat fortes vibracions des d'aleshores, que podrien haver provocat les esquerdes que han aparegut a casa seva. A més, els veïns consideren que en molts casos aquestes esquerdes no estan documentades, ja que Adif no va visitar tots els habitatges.

Tant l'Ajuntament com els veïns han anunciat que exigiran a Adif un informe per comprovar si hi ha hagut anomalies i exigir responsabilitats, mentre que l'ent gestor ha assegurat que examinarà l'origen de les vibracions tot i no tenir constància de cap queixa veïnal.

Anar al contingut