Sant Joan Despí

Sigourney Weaver també roda a TV3 escenes de "Red lights", de Rodrigo Cortés

TV3 torna a acollir aquesta setmana el rodatge de la pel·lícula "Red lights", el nou film del director de "Buried", Rodrigo Cortés. Una de les actrius principals del film, coproduït per TV3, és Sigourney Weaver, que aquest matí ha rodat en un plató de Televisió de Catalunya la recreació d'un debat televisiu. "Red lights" tracta sobre els fenòmens metafísics i la frontera entre creences i ciències, i Weaver hi interpreta una doctora que investiga els fraus paranormals.

Actualitzat
Després del rodatge, Sigourney Weaver ha concedit una entrevista a Jaume Figueras. Es tracta de l'única entrevista concedida per l'actriu des que roda a Barcelona "Red lights". L'entrevista completa s'emetrà dissabte al programa "Cinema 3".

En l'entrevista, l'actriu ha parlat de "Red lights", de la qual ha dit que és un film "ple de secrets, ple de misteri i ple del que és desconegut" i del seu personatge, la doctora Matheson, de qui ha dit que és "cerebral, seca, astuta, impacient i que es dedica amb molta passió a la seva feina".

Sigourney també ha parlat de l'anterior film de Rodrigo Cortés, "Buried", que ha descrit com a "aterrador, extremadament ben fet i la pel·lícula més claustrofòbica que ha vist mai".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut