Sitges

Mor atropellat pel tren un noi que caminava a prop de la via amb uns amics a Sitges

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove atropellat aquest matí per un tren en un tram de la línia entre Sitges i Vilanova i la Geltrú. El noi caminava a prop de la via i anava acompanyat per uns companys. L'accident ha provocat retards de 30 minuts a l'R2 sud entre aquestes dues localitats.

Actualitzat
Un jove de 19 anys ha mort aquest matí atropellat per un tren a Sitges, al Garraf. L'accident ha passat a dos quarts de set de la matinada al tram entre Sitges i Vilanova i la Geltrú, en un punt no habilitat per al pas de vianants però on és habitual que passin persones.

Segons els Mossos d'Esquadra, un grup de joves, entre els quals hi havia la víctima, caminaven a prop de la via a un quilòmetre de l'estació de trens de Sitges. Els joves havien anat a celebrar el Carnaval i a aquella hora tornaven a Vilanova. Just després de l'atropellament els amics de la víctima han avisat la policia local de Sitges, però quan els serveis mèdics han arribat al lloc dels fets el jove ja havia mort.

Al llarg del matí hi ha hagut endarreriments de trenta minuts en les línies R2 i R15 de Rodalies, però s'hi ha restablert la normalitat a mig matí.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut