Dubai

Zapatero obté de Dubai 150 milions d'euros més per a les caixes espanyoles

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, continua el seu periple pel golf Pèrsic. Avui és a l'emirat àrab de Dubai, després de passar pel d'Abu Dabi i Qatar, d'on va aconseguir que el govern inverteixi 3.000 milions d'euros a Espanya, 300 dels quals seran per capitalitzar les caixes d'estalvi espanyoles. L'objectiu de l'estada a Dubai era el mateix, i ho ha aconseguit. El govern de Dubai s'ha compromès a destinar 1.400 milions d'euros per a Espanya, 150 milions dels quals també seran per a les caixes.

Actualitzat
El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va començar la seva estada al golf Pèrsic per Qatar, va continuar per Abu Dabi i ara és a l'emirat àrab de Dubai per buscar més inversions per a Espanya. I ho ha aconseguit.

Dubai s'han compromès a invertir uns 1.400 milions d'euros a Espanya i 150 milions es destinaran a les caixes. La Moncloa ha assegurat que això és només el principi i que l'aposta econòmica anirà més enllà.

A Dubai, Zapatero ha visita la ciutat Masdar d'Energies Renovables dissenyada per l'estudi de Norman Foster, una autèntica ciutat "verda" en ple desert aixecada a set metres sobre terra i on els vehicles elèctrics circularan per túnels.

Des de Masdar, Zapatero s'ha traslladat a la Fira Internacional d'Alimentació de Dubai, Gulfood, per visitar el pavelló d'Espanya, país convidat a aquesta edició en què participen un total de 123 empreses expositors nacionals dels sectors agroalimentari, begudes i equipament d'hostaleria. Després s'ha entrevistat amb el primer ministre de Dubai i vicepresident dels Emirats, el xeic Mohammad bin Rashid al-Maktoum. Zapatero tornarà cap a Espanya i demà té previst viatjar a Tunísia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut