Barcelona

Stéphane Hessel crida a la insurgència pacífica a "Indigneu-vos!", fenomen literari a França

Stéphane Hessel té 93 anys i s'ha convertit en tot un fenomen literari a França gràcies al seu llibre "Indigneu-vos!". Es tracta d'un petit escrit, d'unes 30 pàgines, on Hessel fa una crida a la insurrecció pacífica. Es dirigeix sobretot als joves. Els demana que s'indignin davant les desigualtats que imperen en la societat actual i que lluitin per trobar solucions. La corresponsal de Catalunya Ràdio a París, Maria Rovira, ha pogut parlar amb Stéphane Hessel. L'entrevista s'ha emès aquest dilluns al programa "Sentits" de Catalunya Informació.

Actualitzat
Stéphane Hessel va ser veterà de guerra i va aconseguir sobreviure a la tortura i la deportació al camp de concentració a Buchenwald. L'experiència li va servir per formar part de l'equip de redacció de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Gràcies al boca-orella, ha aconseguit contagiar la seva rebel·lia i esperança a milers de francesos fins arribar a vendre més d'un milió d'exemplars i situar-se durant 4 mesos com el llibre més venut.

El llibret, que es ven aquí a un preu de 5 euros, està publicat en castellà per l'editorial Destino. A partir del 15 de març també es podrà adquirir en català.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut