Tortosa

Cinc detinguts en el desmantellament a Tortosa i Tivissa dos punts de venda de drogues

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat dos punts de venda de droga importants al nucli antic de Tortosa i a la població de Tivissa. L'operació ha acabat amb un total de cinc detinguts, dos a Tortosa i tres a Tivissa, acusats de delictes contra la salut pública per tràfic de drogues.

Actualitzat
A Tortosa ja feia mesos que la policia investigava la venda de cocaïna i heroïna en un habitatge de la localitat del Baix Ebre, en el qual s'han detingut dues persones. Al domicili, els agents han trobat diverses dosis d'heroïna i cocaïna ja preparades per a la venda, tres armes de foc, diners en efectiu i anotacions que provaven la suposada venda d'estupefaents.

D'altra banda, a Tivissa, una altra operació dels Mossos ha permès detenir tres persones presumptament relacionades amb el tràfic de drogues. Durant l'escorcoll al seu domicili, els agents van decomissar diversos embolcalls de plàstic amb una substància a dins -suposadament heroïna-, diners en efectiu i dues bàscules de precisió.

El dispositiu d'investigació ha culminat amb la detenció de cinc sospitosos: dos a Tortosa, que després de passar a disposició judicial ja han ingressat a presó provisional, i tres a Tivissa, que ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Falset.

Anar al contingut