El compte de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.
El compte de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.
Vilassar de Mar

El Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, finalista als Shorty Awards

El compte de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar ha quedat finalista de la tercera edició dels premis internacionals Shorty Awards, que reconeixen la tasca que fan persones, entitats, organismes i institucions en aquesta xarxa social. Després de les votacions dels internautes, el consistori maresmenc és finalista en la categoria de govern.

Actualitzat
El Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar és el primer canal europeu finalista als Shorty Awards i ha estat el quart amb més vots entre els que participen en la categoria de govern. D'entre un total de 353 candidatures, l'Ajuntament del Maresme ha obtingut més vots que institucions com la NASA o polítics com la congressista d'Arizona Gabrielle Giffords, l'exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger o l'excandidata a la vicepresidència Sarah Palin.

El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament, Laureà Folch, ha destacat que, en aquesta legislatura, Vilassar de Mar ha fet "un important salt qualitatiu en l'ús de les noves tecnologies. Vam prometre que posaríem la tecnologia al servei de les persones i ho hem dut a terme". Folch apunta que el consistori utilitza el Twitter i el Facebook "per arribar a la gent, per ser pròxims, per informar de totes les novetats i serveis que ofereix l'administració local i altres municipis han seguit el nostre exemple".

Vilassar de Mar es disputa el premi amb els comptes de Twitter de l'analista John Moore, del president dels Estats Units, Barack Obama; de l'alcalde de Newark, Cory Booker; del congressista de Virgínia Eric Cantor i del britànic Lord Credo. El nom del guanyador es donarà a conèixer en una cerimònia que se celebrarà a Nova York el 28 de març que ve.
Anar al contingut