Sanà

El president del Iemen no afluixa i diu que un canvi de règim és inacceptable

El president del Iemen, Ali Abdallah al-Salih, que fa 32 anys que és al poder, ha dit que un canvi de règim és inacceptable. Al-Salih ha afirmat que els opositors al seu govern són una minoria i que ell no marxarà si no és per la força de les urnes. Dotze persones han mort al Iemen des que van començar les protestes, fa dotze dies.

Actualitzat
Milers de persones s'han concentrat aquest matí davant la universitat de Sanà, la capital del Iemen, per tornar a exigir la caiguda del règim del president Ali Abdallah al-Salih, que fa 32 anys que és al poder. El president ha afirmat que no pensa marxar, tot i que ja va anunciar que no es tornaria a presentar a les eleccions presidencials del 2013.

Una nova víctima mortal eleva fins a 12 el nombre de persones mortes al Iemen des que van començar les protestes, fa dotze dies. La nova víctima s'ha produït en una topada entre els manifestants i els soldats a la ciutat d'Aden, al sud del país. En un comunicat publicat avui, els ulemes demanen a les autoritats que no utilitzin la violència contra els manifestants i qualifiquen de "crim" tota agressió contra la població.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut