Premsa i esport

Dos diaris de Madrid manipulen la informació per intentar convèncer els lectors que el gol del Barça va ser en fora de joc

És conegut que la premsa esportiva sempre mira l'actualitat des del punt de vista que més interessa als seus lectors; però aquest cop dos diaris madridistes han fet un pas més enllà, que arriba al punt de manipulació. Tots dos donen per fet que el primer gol del Barça va ser en fora de joc. Fins aquí, normal. El que no és normal són les maneres. "Marca" ho intenta demostrar amb una fotografia del moment en què Alves rep la passada de Xavi, una fotografia en què han esborrat totes les franges de la gespa. Però tant o més greu que això és el que han fet al diari "As". En lloc de publicar la imatge a la portada ho fan a les pàgines interiors. En aquest cas sí que es veuen les franges del camp, però, atenció, han esborrat el jugador del Bilbao que trenca el fora de joc.

Actualitzat
Comparant la foto del "Marca" i l'"As", que corresponen al mateix moment del partit, es veu com en una imatge el Bilbao defensa amb 4 jugadors i, a la de l'"As", només n'hi ha 3. A la pàgina 18 del diari ho podreu comporvar. La manipulació és escandalosa. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut