Cervera

Ferran Mascarell veu "incomprensible i excloent" que el senyal de TV3 no arribi al País Valencià

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha valorat com a "incomprensible i excloent" que el senyal de TV3 no arribi des d'aquest dijous al vespre al País Valencià. Mascarell ha lamentat la "voluntat política" per part del govern de Francisco Camps d'impedir que TV3 es pugui veure al País Valencià després que el seu executiu va amenaçar amb multes de 120.000 euros mensuals per a Acció Cultural del País Valencià si no desconnectaven els repetidors que feien arribar el senyal de Televisió de Catalunya.

Actualitzat
El conseller Mascarell creu que l'apagada de TV3 al País Valencià és "incomprensible des del punt de vista del sentit cultural o del sentit comú de les persones". I ha afegit que la política de la Generalitat Valenciana en aquest camp és "retrògrada" i "excloent i contrària a allò que és la comunicació, que és diàleg i coneixement entre les persones". Mascarell ha fet aquestes declaracions des de Cervera.

A més del conseller de Cultura, aquest dissabte també han rebutjat el tancament dels repetidors d'Acció Cultural al País Valencià des d'Òmnium Cultural.

Anar al contingut