Barcelona

Raül Agné fa furor a la xarxa després de plantar els periodistes per no poder parlar en català

L'entrenador del Girona, Raül Agné, s'ha convertit en poques hores en un fenomen a les xarxes socials. El seu nom ha entrat al rànquing dels més comentats a Twitter i aquest diumenge a les set de la tarda era el número cinc de la llista de paraules clau. També ha fet furor a Facebook i ja té dos grups de suport amb més de 2.000 seguidors. Tot plegat, gràcies al fet que aquest dissabte va deixar plantada la premsa després del partit a Osca perquè li van demanar que no parlés en català en resposta a la periodista de TV3, que se li havia adreçat en aquesta llengua.

Actualitzat
La majoria de missatges, tant de Twitter com de Facebook, donen suport a l'entrenador del Girona, que va abandonar la roda de premsa indignat després que els periodistes el van instar a canviar de llengua quan es trobava a mitja resposta en català. Prèviament, la roda de premsa havia transcorregut en castellà.

A Facebook, els admiradors dels grups Suport a l'entrenador del Girona, Raül Agné, per expressar-se en català i Raül Agné, gràcies en nom de tots els catalans no paren de créixer.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut