Lleida

Pyrenair cancel·la tots els vols entre Lleida i Vigo

La companyia aèria Pyrenair ha cancel·lat tots els vols de la línia que operava entre l'aeroport de Lleida-Alguaire i Vigo fins al final de la temporada, que acabava el 25 de febrer. A l'espera de la declaració oficial, els motius apunten que la demanda no ha respost a les expectatives. Per tant, des d'ara fins al 25 de febrer només es mantindran els vols de Pyrenair entre Lleida i Madrid. Aquesta companyia opera bàsicament per transportar esquiadors, amb paquets que inclouen bitllets, trasllats, forfet i hotel.

Actualitzat
Des d'aquesta setmana la central de reserves de Pyrenair ja no permet comprar cap vol de la connexió de l'aeroport de Lleida-Alguaire amb Vigo. La connexió aèria havia començat fa només 15 dies i aquest diumenge els vols entre Galícia i Lleida ja es van haver d'anul·lar a última hora. Els motius, en espera de la declaració oficial, apunten a la poca demanda d'aquests vols.

La companyia va engegar al gener aquests vols per potenciar el turisme de neu, amb ofertes específiques que incloïen els bitllets d'avió, l'autocar fins a les pistes, els forfets i l'hotel als Pirineus. De moment, Pyrenair mantindrà fins al 25 de febrer el vol entre Lleida i Madrid.

La cancel·lació dels vols a Vigo no han estat els únics aquests últims dies. A finals d'aquest mes també se suprimirà el pont aeri entre Lleida i Barcelona que oferia Vueling per falta de passatgers. I és que, segons va explicar divendres, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, la demanda no superava el 4%.
Anar al contingut