Artur Mas. President de la Generalitat.
El President de la Generalitat, Artur Mas, en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Mas demana complicitat als funcionaris en un moment de decisions "excepcionals"

El president català, Artur Mas, ha dirigit una carta als funcionaris de la Generalitat emplaçant-los a treballar amb "complicitat" i "esforç" en un moment de dificultat, en què s'hauran de prendre "decisions excepcionals" que no sempre seran "fàcils d'entendre". A través d'una carta personal dirigida als funcionaris catalans, Mas ha manifestat que "amb menys, cal fer més i millor", ja que el poble de Catalunya "espera molt de la Generalitat" i no se'l pot "defraudar".

Actualitzat
"Demanar-vos tota la complicitat i tot l'esforç. Els temps excepcionals que vivim requereixen decisions excepcionals, no sempre fàcils d'entendre. És fonamental la seva col·laboració i ajuda per fer una institució més eficient i eficaç. Hem d'assumir que, amb menys, hem de fer més i millor. La gent espera molt de la Generalitat i no els podem defraudar", explica Artur Mas als funcionaris en la seva carta.

El president de la Generalitat destaca que com a conseqüència de la crisi econòmica la voluntat d'autogovern de Catalunya es veu "qüestionada de forma clara" i diu que l'ajuda dels funcionaris "permetrà servir millor al país, superar els moments de dificultat i afrontar el futur amb més il·lusió i confiança".

Mas els ha agraït la tasca de "servei públic" desenvolupada amb "interès, dedicació i ganes", ja que suposen un "exemple de cara a la societat". El president català destaca que l'objectiu fonamental del govern és i serà "crear riquesa, garantir la cohesió social i enfortir i projectar" la identitat col·lectiva dels catalans.

En el missatge personal del president als funcionaris, els recorda que treballen per a una institució que "representa l'anhel i persistència del poble català de preservar el benestar i les llibertats del seu país".
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut