La Fundació Lluís Llach avisa que el cantant ha estat suplantat al Twitter.
La Fundació Lluís Llach avisa que el cantant ha estat suplantat al Twitter.
Barcelona

La Fundació Lluís Llach denuncia un fals perfil del cantant a Twitter

Lluís Llach no és @lluisllach a Twitter. Ho ha denunciat la seva fundació aquest divendres després que un usuari obrís un compte fals en aquesta xarxa social i comencés a piular com si fos el cantant de Verges. Més d'un miler de "tuitaires" han començat a seguir aquest impostor, que ara ja ha desaparegut de l'univers dels 140 caràcters.

Actualitzat
La Fundació Lluís Llach ha advertit en un comunicat que el cantant de Verges ha estat suplantat a Twitter per un impostor que ha obert un compte fals i ha començat a piular en el seu nom. L'impostor ha atret més d'un miler d'usuaris d'aquesta xarxa social i la fundació del cantant li ha demanat que aturés la farsa.

El fals Lluís Llach s'ha estrenat a Twitter amb una piulada que deia: "Tot un nou món això del Twitter. Hem de ser-hi ara que s'hi fan revolucions". Ara, però, unes hores després @lluisllach ja no existeix.

La fundació del cantant ha advertit que suplantar la identitat és delicte i ha deixat clar que l'únic compte de Twitter vinculat al cantant és @f_lluisllach.


Anar al contingut