Sevilla

L'assassí confés de Marta del Castillo acusa Samuel Benítez i "El Cuco" d'haver-se desfet del cos

Miguel Carcaño, assassí confés de la jove sevillana Marta del Castillo, ha acusat el seu amic Samuel Benítez i el menor anomenat "El Cuco" d'haver-se desfet del cos sense vida de la jove. Davant del jutge, Carcaño ha explicat que no sap on van llençar el cadàver, ja que ell es va quedar al pis netejant les restes de sang. La declaració arriba després que s'han reprès les compareixences al jutjat d'instrucció un cop s'ha aclarit que el cas el jutjarà un tribunal professional, i no un tribunal popular.

Actualitzat
Miguel Carcaño ha assegurat davant del Jutjat d'Instrucció número 4 de Sevilla que no sap on és el cos de la jove perquè van ser els també imputats Samuel Benítez i "El Cuco" els que se'n van desfer. Segons ha assegurat, ell es va quedar netejant el pis de León XIII on va tenir lloc el crim mentre els seus amics es van encarregar del cos. En la seva compareixença davant del jutge instructor del cas, Carcaño també ha ratificat la seva última declaració judicial i ha assegurat que va clavar un cop a la jove però no la va violar.

La defensa de l'assassí confés de Marta del Castillo ha demanat al jutge que posi en llibertat provisional a Carcaño perquè considera que no hi ha risc de fuga. Per contra, la Fiscalia ha demanat la pròrroga per dos anys més de la presó preventiva, que acaba el 14 de febrer.

El jutge d'instrucció ha citat els quatre majors d'edat acusats de la violació i la mort de Marta del Castillo per notificar-los que el cas el jutjarà un tribunal professional, i no un tribunal popular, segons ha ordenat el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia.

Paral·lelament, aquests darrers dies s'ha jutjat el menor per aquests fets. "El Cuco" ha negat haver participat en la violació i assassinat de la jove.
Anar al contingut