San Francisco

Google i Twitter ideen un sistema perquè els egipcis puguin enviar missatges

Imaginació al poder. Això és el que han fet Google i Twitter per saltar-se el bloqueig d'internet imposat pel govern d'Egipte. Google ha llançat un servei especial per permetre als egipcis enviar missatges de Twitter marcant un número de telèfon i deixant un missatge de veu. El missatge es tradueix automàticament en un text que s'envia a la xarxa. D'aquesta manera, s'evita la necessitat de connectar-se a internet, en un moment en què l'accés a la xarxa continua tallat.

Actualitzat
La companyia nord-americana Google ha ideat un sistema per permetre que els missatges de veu i de text enviats a través de telèfons mòbils es publiquin automàticament a Twitter sense que sigui necessari connectar-se a internet. Es tracta de facilitar als egipcis l'ús de les xarxes socials, bloquejades per les autoritats egípcies.

La proveïdora de serveis per internet ha habilitat tres números de telèfon a través dels quals es poden publicar missatges a Twitter sense connexió, ja que els cinc operadors que subministraven aquest servei a Egipte han suspès les seves activitats.

Egipte sense internet

L'última empresa que oferia connexió a internet a Egipte, Noor Group, ha suspès els seus serveis degut a una estratègia de contenció de cara a la gran manifestació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut