Espanyol

Dídac Vilà es converteix de manera oficial en nou jugador del Milan per a les pròximes quatre temporades

Dídac Vilà ha deixat de ser aquest divendres jugador de l'Espanyol. La vida li ha canviat molt ràpid a aquest jove defensa de Mataró que, en poc temps, ha passat de la banqueta de l'equip blanc-i-blau a volar en un jet privat del Milan amb destinació San Siro. A Cornellà-el Prat deixa un bon record i quatre milions d'euros, que poden ser sis, a la caixa de la malmesa economia del conjunt blanc-i-blau. Després del traspàs de Víctor Ruiz al Nàpols, Dídac Vilà és el segon jugador de l'Espanyol que marxa durant el mercat d'hivern, tot i que el club ha deixat molt clar que no fitxarà cap reforç per cobrir les baixes de les dues perles del seu planter.

Actualitzat
L'excel·lent temporada que està fent l'Espanyol no ha passat desapercebuda pel futbol italià. Si dimecres es tancava l'acord de Víctor Ruíz amb el Nàpols, avui Dídac Vilà, un altre defensa blanc-i-blau i també fet al futbol base, s'ha convertit en nou jugador del Milan. Ahir a la nit tots dos clubs van arribar a un principi d'acord pel traspàs del lateral dret a canvi d'uns quatre milions d'euros més unes variables que poden arribar als sis.

Adriano Galliani, el màxim responsable de l'àrea esportiva del Milan, és qui ha estat, personalment, a Barcelona per concretar l'acord per aquest jugador de Mataró, que té 21 anys. A Galliani l'acompanyava Mino Raiola, representant, entre d'altres, d'Ibrahimovic i Maxwell, i assessor de fitxatges del Milan. Per tancar l'acord, només faltava l'entesa entre el jugador i el Milan, que s'ha tancat després d'una última reunió a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs.

Dídac Vilà, que ja no s'ha entrenat amb els seus companys, és un lateral esquerre de perfil ofensiu format a les categories inferiors de l'Espanyol, és internacional sub-19, sub-20 i va debutar en el primer equip, ara fa justament un any, de la mà de Mauricio Pochettino. Tot i aquesta nova sortida en el mercat d'hivern, l'Espanyol manté que no fitxarà cap reforç.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut