Barcelona

Interior convocarà 200 places menys de Mossos d'Esquadra aquest any per la crisi

La crisi econòmica també afectarà les places de Mossos d'Esquadra. El Departament d'Interior ha anunciat que reduirà en més d'un 30% la convocatòria de places d'agents per a la promoció del 2011-2012. Així, es convocaran 600 places noves, 200 menys de les previstes.

Actualitzat
Les mesures d'austeritat reiteradament anunciades pel president Artur Mas per fer front a la delicada situació econòmica que viu el país han tocat de ple la policia catalana.

La Conselleria d'Interior ha anunciat que reduirà un 30% de les places per aspirar a Mosso d'Esquadra en la convocatòria d'aquest any. Per tant, de les 800 places previstes se n'oferiran 600, és a dir, 200 menys de les que es volien oferir.

El departament de Felip Puig, però, ha assegurat que aquestes 200 places de menys de diferència s'assumiran en futures convocatòries i així es complirà el pla segons el qual el 2015 hi ha d'haver desplegats 18.300 mossos.

L'àmbit dels Mossos d'Esquadra és l'únic sector de l'administració pública catalana en què aquest any es convocaran places.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut