Palau-solità i Plegamans

Yamaha comunica als treballadors que tanca la planta de Palau-solità i Plegamans

La direcció de Yamaha ja ha comunicat oficialment als treballadors que tanca la fàbrica de Palau-solità i Plegamans, al Vallès Occidental, i que porta la producció a França. Més de quatre-centes persones es queden al carrer i la multinacional japonesa no els ha donat detalls sobre com es farà el tancament.

Actualitzat
Crispació, indignació i vergonya. Són els sentiments generalitzats dels treballadors de Yamaha de Palau-solità i Plegamans, després de la confirmació de la direcció sobre l'imminent tancament d'aquesta planta. Tot i la crispació, els treballadors han entrat a la fàbrica, però, segons el comitè, ells mateixos poden decidir si es mantenen en els seus llocs de treball o si paren la producció.

Els treballadors han denunciat les gestions que ha fet la Conselleria d'Empresa i Ocupació a l'esquena de la plantilla per pactar el tancament. La plantilla manté que lluitarà per evitar-lo perquè, diuen, és més una decisió política que empresarial, i afegeixen que, si cal, es tancaran sense data a les instal·lacions de la planta de Palau-solità i Plegamans.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut