90.000 usuaris s'han vist afectats per les incidències de Rodalies. (Foto: ACN)
El govern vol garantir el tràmit correcte de les reclamacions dels afectats. (Foto: ACN)
Barcelona

La Generalitat obre un procés de mediació per normalitzar el servei de Rodalies

La Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat ha decidit intervenir en el funcionament de Rodalies. Ha obert un procés de mediació entre Renfe i els maquinistes per contribuir a la normalització del servei ferroviari després de les incidències provocades per un nou conflicte laboral entre les dues parts. Així ho han informat aquest dimarts al migdia a través d'un comunicat.

Actualitzat
Així doncs, la Direcció General de Relacions Laborals, juntament amb la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, han iniciat un procés per investigar i determinar les causes que estan provocant irregularitats en el servei de Rodalies, per tal de restablir el funcionament habitual de la xarxa al més aviat possible.

A més, la conselleria que dirigeix Francesc Xavier Mena, a través de l'Agència Catalana de Consum, ha obert diligències informatives que podrien derivar en un expedient a Renfe per l'afectació en la mobilitat dels usuaris i per conèixer detalladament el tracte que estan rebent les queixes dels afectats. El departament vol garantir la tramitació correcta de les reclamacions.
Anar al contingut