Sabadell

L'escola de pilots de Sabadell Top Fly travessa una greu crisi econòmica que deixa el seu futur en l'aire

L'escola de pilots Top Fly de Sabadell ha perdut altura. En els últims temps l'escola travessa una greu crisi econòmica amb pèrdues importants que l'han obligat a retallar dràsticament la plantilla. Els treballadors, a més, ja fa quatre mesos que no cobren i la preocupació s'estén ara entre els alumnes que van començar el curs el passat mes de novembre i que, en alguns casos, han arribat a pagar fins a 90.000 euros per avançat.

Actualitzat
Les dificultats econòmiques han obligat l'empresa a fer una reducció del seu capital de quatre milions d'euros a 700.000 per eixugar les pèrdues, a fer fora una seixantena de treballadors i a provar de vendre els helicòpters que no s'enlairen perquè estan pendents de revisió.

De moment, però, continua acumulant impagaments en les factures de combustible, telèfon i manteniment, i sembla que el deute ja podria estar fregant el milió d'euros. Una situació que es complica encara més arran de la vaga que han declarat els treballadors, que no cobren la nòmina des de fa quatre mesos.

Aquesta preocupació s'ha començat a estendre també entre els estudiants de l'escola, que ja han començat a mobilitzar-se. Molts ja han pagat el cost total del curs i tenen por de no poder aconseguir el títol. Davant d'aquesta incertesa, una part dels 60 alumnes del centre i els seus familiars s'han reunit per organitzar-se i emprendre accions legals.

Per la seva banda, la direcció de Top Fly no ha donat cap explicació i continua mantenint el silenci.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut