Salt

L'alcaldessa de Salt demana calma després de la mort del jove marroquí

L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, ha fet una crida a la calma després de la mort del jove marroquí que va quedar ferit quan fugia de la policia el dia 8 de gener, cosa que va desencadenar els actes vandàlics del cap de setmana passat. Pineda ha lamentat la mort de Mohammad Reda, sentiment que ha traslladat als seus familiars i, especialment, als treballadors de la fundació Resilis, que acollia el noi mort. Iolanda Pineda ha qualificat la causa de la mort del jove, que va caure des d'un cinquè pis quan fugia de la policia, d'"accident desgraciat que ningú no desitja" i ha reclamat, "en aquests moments de dol", la "serenitat i sentit comú" que dóna per demostrats entre la societat de Salt.

Actualitzat
"El trist desenllaç d'aquest tràgic episodi no justifica de cap manera cap tipus d'acte de vandalisme. No justifica cap tipus d'acte de vandalisme com els que vam patir el cap de setmana passat, ni cap tipus de vandalisme que pogués passar arran de la notícia de la mort de Mohammad Reda", afegeix el comunicat fet públic per l'alcaldessa.

Pineda afegeix que Salt mereix "un futur en pau i concòrdia" i recorda que els veïns d'aquest municipi lluiten i treballen "cada dia per viure en dignitat i en pau", de manera que "cap notícia no justifica tirar per terra aquesta tasca". "Junts, i ho torno a dir, junts és l'única manera en la qual forjarem la convivència. Amb tots, sense exclusions, sumant i no restant, amb totes les idees i tots els esforços", conclou el comunicat.

El menor ferit greu quan va caure per un celobert a Salt mentre fugia de la policia ha mort aquest matí a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El noi, de 16 anys, estava ingressat a l'UCI d'aquest centre hospitalari en estat molt greu a causa de les ferides que es va fer al cap quan va saltar d'una finestra per entrar dins un pis i refugiar-se.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut