Salt

Mor el menor que va caure per un celobert de Salt mentre fugia de la policia

El menor de 16 anys que va caure per un celobert d'un edifici de Salt mentre fugia de la policia ha mort aquest matí a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El jove hi va ingressar divendres passat amb ferides molt greus. L'accident va desencadenar els greus aldarulls del cap de setmana passat a la ciutat, que es van saldar amb una dotzena de vehicles i diversos contenidors cremats.

Actualitzat
El menor ferit greu quan va caure per un celobert a Salt, al Gironès, mentre fugia de la policia ha mort aquest matí a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

El noi, de 16 anys, estava ingressat a l'UCI d'aquest centre hospitalari en estat molt greu a causa de les ferides que es va fer al cap quan es va precipitar d'una quarta planta en saltar d'una finestra per entrar dins un pis i refugiar-se.

Una patrulla de la policia local de Salt l'havia perseguit pel carrer després de comprovar que anava amb una motocicleta robada. Aquest accident va ser l'origen dels greus incidents que hi va haver el cap de setmana passat a Salt amb la crema de vehicles i contenidors.

La mort del noi arriba quan els ànims a Salt s'havien començat a calmar. Dissabte que ve, els veïns del municipi han convocat una manifestació pels carrers de la ciutat a favor de la convivència. L'alcaldessa, Iolanda Pineda, ha confirmat que hi anirà.
Anar al contingut