Salt provarà un pla pilot sobre immigració. (Foto: ACN)
Salt provarà un pla pilot sobre immigració. (Foto: ACN)
Barcelona

El conseller de Benestar Social afirma que faran "un vestit a mida per a la situació que viu Salt"

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha anunciat un pla específic per a Salt, al Gironès, després dels últims aldarulls. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Cleries ha assegurat que faran "un vestit a mida per a la situació que viu Salt", però no ha especificat com serà. El conseller ha afegit que s'aplicarà la llei amb contundència en tots els casos, també si es tracta d'immigrants il·legals reincidents.

Actualitzat
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha anunciat un pla específic per a Salt, al Gironès, després dels greus incidents del cap de setmana amb una dotzena de vehicles i contenidors cremats.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio, Cleries ha avançat que "quan hagin passat aquests dies de tensió" es reunirà amb l'alcaldessa del municipi, Iolanda Pineda, per abordar un pla d'acció integral urgent per a Salt que combini actuacions urbanístiques i socials. El conseller ha comentat que "cada realitat és diferent i aquí cal actuar amb un vestit a mida per a la situació que viu Salt".

Els veïns de Salt han convocat una manifestació per dissabte que ve a favor de la convivència.

Anar al contingut