Múrcia

Tres homes agredeixen amb un puny americà el conseller de Cultura i Turisme de Múrcia

El conseller de Cultura i Turisme de Múrcia, Pedro Alberto Cruz, ha hagut de ser hospitalitzat després de ser agredit amb un puny americà per tres desconeguts. L'incident ha passat aquest dissabte quan Cruz, que té diverses ferides a la cara, concretament a la mandíbula i a l'ull, sortia de casa seva. Segons l'últim comunicat mèdic emès per l'Hospital Reina Sofía de Múrcia, el conseller evoluciona favorablement, encara que el seu pronòstic és reservat. En declaracions als seus col·laboradors, ha expressat que tenia la sensació de que el seguien des de feia temps.

Actualitzat
Els agressors han colpejat el conseller sota el crit de "sobrinísimo". Pedro Alberto Cruz és nebot de la dona del president de Múrcia, el també popular Ramon Luis Valcárcel.

Després de l'agressió ha hagut de ser intervingut quirúrgicament d'urgència com a conseqüència de les diferents lesions rebudes.

El conseller ha passat la nit al servei de reanimació, evolucionant favorablement. La revisió i exploració de les seves lesions indiquen que la intervenció ha aconseguit els fins que es desitjaven.

Cruz ha expressat als seus col·laboradors que se sentia perseguit des de feia un temps i creia que el seguien. Un portaveu de la Conselleria de Cultura i Turisme ha informat d'aquests fets, que el conseller Cruz va preferir no comentar a ningú del seu entorn perquè li semblava "poc creïble".

A través d'un comunicat, el president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha condemnat els fets i ha acusat al Ministeri de l'Interior de passivitat davant la campanya d'assetjament que segons ell pateix el govern murcià des que va fer retallades per la crisi econòmica.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut