Moment de l'alliberament
Fa un mes, uns quants activistes van entrar a l'empresa Isoquimen i van endur-se una quarantena de gossos.
Sant Feliu de Codines

Activistes alliberen 36 gossos que es volien per experimentar a Sant Feliu de Codines

Un grup d'activistes anònims va alliberar l'1 de gener 36 gossos de la granja d'animals per a l'experimentació que la multinacional Harlan Interfauna té a Sant Feliu de Codines, al Vallès Oriental. Així ho ha confirmat el portaveu de l'organització Igualdad Animal, Javier Moreno, que tot i que no es responsabilitza de l'acció, ha anunciat que des de la seva entitat posaran en marxa una campanya per reclamar la fi de l'experimentació amb animals a Espanya.

Actualitzat
Amb la voluntat de denunciar i fer conèixer a la societat i als ciutadans de Sant Feliu de Codines l'activitat que feia la multinacional Harlan Interfauna al municipi, un grup d'activistes ha elaborat el vídeo que adjuntem en aquesta notícia. Els protagonistes són els 36 gossos que van alliberar l'1 de gener d'aquesta granja d'animals per a l'experimentació.

Una activitat que denuncia des del seu web l'organització Igualdad Animal, que tot i que no es responsabilitza d'aquesta acció ha manifestat al 3cat24.cat la seva satisfacció per l'alliberament dels gossos. Segons el seu portaveu, Javier Moreno, "és una acció justa i lloable". A més, l'entitat aprofitarà la repercussió de l'acció per anunciar l'inici d'una campanya de conscienciació per reclamar la fi de l'experimentació a Espanya. I és que segons el Ministerri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, el 2009 van morir més d'1.400.000 animals als laboratoris d'experimentació de l'Estat.



Simpatizantes de Igualdad Animal rescatan a 36 perros de un criadero de animales para vivisección from Igualdad Animal on Vimeo.
Anar al contingut