Madrid

Zapatero tirarà endavant les reformes amb consens o sense

José Luis Rodríguez Zapatero ha defensat la necessitat de portar a terme les reformes engegades pel seu executiu, i ha considerat que no aplicar-les és pitjor que fer-ho "amb l'absència de consensos amplis". En concret, el cap de l'executiu s'ha marcat com una de les prioritats la reforma de la negociació col·lectiva, que pensa aprovar amb acord dels agents socials o sense. El president del govern espanyol ho ha assegurat en la presentació del seu informe econòmic del 2010, un acte en què, per quart any consecutiu, Rodríguez Zapatero ha reunit al palau de La Moncloa empresaris i sindicats per explicar-los la seva visió de l'economia espanyola.

Actualitzat
El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que les reformes que vol tirar endavant el seu executiu han de permetre un creixement d'entre el 2% i el 2,5% del 2011 al 2015, i ha afegit que per poder créixer a aquest ritme caldrà fer esforços addicionals, "i ho farem".

Entre aquestes reformes, Zapatero ha destacat la necessitat de completar la laboral, punt on s'ha aturat especialment per ressaltar la urgència de fer canvis en la negociació col·lectiva. Zapatero ha afirmat que l'actual estructura no és efectiva i és per això que ha destacat que la canviaran encara que no s'arribi a un acord.

Una altra de les qüestions sobre les quals el president espanyol ha posat especial èmfasi és la reestructura de bancs i caixes perquè hi hagi més crèdit. Zapatero ha anunciat la publicació de l'exposició de bancs i caixes al sector immobiliari.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut