Tunis

Tunísia eleva a 14 les víctimes dels disturbis per la situació econòmica i contra el règim

La tensió es manté als carrers de Tunísia. Els enfrontaments entre policia i manifestants s'han reproduït a les ciutats de Thala i Kasserine, on centenars de persones han sortit al carrer per protestar per la situació econòmica del país i per la gestió que n'està fent el govern. Els disturbis han causat almenys 14 morts, segons l'últim balanç que ha fet públic el govern. L'oposició, en canvi, parla de vint víctimes mortals. La revolta, que inicialment era contra l'atur i la falta de perspectives, s'ha convertit ja en una protesta contra el règim de Ben Ali.

Actualitzat
El règim tunisià ha restringit al màxim la informació que circula. De fet, les protestes, que van néixer arran de la situació econòmica, ara són també contra la dictadura i la falta de llibertat.

Els disturbis a Tunísia van començar el 17 de desembre després de la mort d'un venedor que es va calar foc per resistir-se a una detenció per part de la policia. Des de llavors han esclatat les queixes per la situació d'atur, corrupció i augment dels preus dels productes bàsics.






VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut