Julian Assange en una imatge d'arxiu
Aquest cas ha portat Assange a complir presó preventiva.
Londres

La biografia de Julian Assange, disponible l'abril del 2011

Aquesta primavera es posarà a la venda el que podria ser el llibre més venut de l'any, la vida del fundador de Wikileaks i la filosofia que inspira Julian Assange i la seva organització, que tant ha revolucionat el món de la informació els darrers mesos. L'editorial britànica Canongate ha venut els drets de publicació a molts països, que han arribat a un acord per fer-ne una publicació simultània al mes d'abril. En castellà la publicarà Random House Mondadori, i en català arribarà de mans d'Ara Llibres. També es vendrà a Itàlia, França, Alemanya, Austràlia, Portugal, els països escandinaus i el Brasil.

Actualitzat
Wikileaks ha canviat, en qüestió de mesos, el periodisme d'investigació i ha difós molta informació que ha trasbalsat molts governs. S'ha convertit en una font informativa trencadora i valenta, i ha inspirat molts altres mitjans a actuar i a defensar-lo.

Julian Assange ha confessat que "espera que aquest llibre es converteixi en un dels documents emblemàtics de la nostra generació" i ha definit l'obra com a "personal", on explica l'esforç de Wikileaks "per provocar una nova manera de relacionar-se entre la gent i els seus governs".

Assange va vendre la seva autobiografia per més d'un milió d'euros, segons ell, per defensar-se de les acusacions d'agressió sexual que li han fet dues dones a Suècia i per poder finançar les seves despeses legals, ja que està en llibertat condicional i pendent de judici. També necessita els diners per mantenir la seva companyia, ja que li han embargat totes les donacions.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut