Joan Ferran, en una imatge d'arxiu.
El socialista Joan Ferran carrega contra Castells i ERC al seu últim llibre.
Barcelona

El socialista Joan Ferran culpa, en part, el sector catalanista del PSC de la derrota electoral

El diputat socialista Joan Ferran està convençut que l'actitud del sector catalanista del seu partit ha contribuït a la derrota electoral del 28 de novembre. Ferran ha defensat a Catalunya Informació que el PSC ha d'obrir una etapa nova, sense tantes discrepàncies internes. Ho ha dit uns dies abans de la presentació del seu llibre "El quadrienni dels bàrbars. Dietari subjectiu d'una legislatura".

Actualitzat
En el llibre que presentarà aquest dimarts, l'exportaveu adjunt del Parlament del PSC, Joan Ferran, també carrega contra l'exconseller d'Economia, Antoni Castells, i contra ERC, socis dels socialistes en l'anterior govern de la Generalitat.

Ferran qualifica Antoni Castells de "deslleial" i li retreu que hagi demanat amb insistència un grup parlamentari propi al Congrés, tot i saber que aquest debat perjudicava els interessos del partit. "Persistir amb això quan es comenta que no és bo que es faci, em sembla que no és de rebut", ha dit Ferran en declaracions a Catalunya Informació.

Les crítiques del socialista també es dirigeixen cap als republicans. Per Ferran, ERC, socis de José Montilla en l'anterior govern català, són "la genuïna expressió de la puerilitat política" i afegeix que són "immadurs i suïcides".

El llibre on Joan Ferran reflexiona sobre aquests i altres temes, "El quadrienni dels bàrbars. Dietari subjectiu d'una legislatura", ja és a la venda.



Anar al contingut