Tarragona

Cacen un sergent dels Mossos circulant a 191 km/h per l'A-7

Els Mossos d'Esquadra han caçat un sergent del cos que, estant fora de servei, circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram de l'autovia A-7 on la velocitat màxima permesa és de 100. Anava, per tant, gairebé al doble de la velocitat permesa. Així ho ha publicat el "Diari de Tarragona". Els agents van fer aturar el vehicle i es van trobar que el conductor es va identificar com a sergent del cos, destinat a la comissaria de Reus. La denúncia per un delicte contra la seguretat del trànsit és ara als jutjats.

Actualitzat
Segons la informació del "Diari de Tarragona", la fiscalia ha d'anunciar aviat quina pena demana per al mosso, a qui els seus companys van denunciar per una infracció "molt greu", sancionada amb una multa de 600 euros, la pèrdua de sis punts del carnet i una retirada de tres mesos. La sanció ha quedat sense efecte, a l'espera del que digui la justícia. En el moment dels fets, el 9 d'octubre, l'home conduïa el seu vehicle particular.

Un altre fitipaldi a Anglès


El cas s'ha conegut l'endemà d'una altra infracció escandalosa, la d'un motorista detingut quan circulava a gairebé el triple de la velocitat màxima permesa en un tram de la carretera N-141 a Anglès (la Selva). Els agents el van enxampar el 30 de desembre quan circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram on, com a màxim, es pot anar a 70. Els Mossos el van interceptar mentre feien un control preventiu. L'home, que circulava en direcció a la Cellera, està denunciat per un delicte contra la seguretat viària.

El radar va posar en evidència que l'home circulava a 121 quilòmetres per hora més del màxim a què ho va podia fer. El delicte del qual se l'acusa està inclòs al Codi Penal i s'aplica a tothom que s'enxampa circulant a una velocitat que superi en més de 80 quilòmetres per hora el límit permès en una via interurbana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut