Un usuari valida una targeta de T-mobilitat de cartró recarregable (ACN/Laura Fíguls)
Barcelona

Els títols de transport de l'ATM amb tarifes del 2023 caduquen aquest dimarts

La caducitat és per a aquells títols com la T-casual adquirits entre l'1 de gener del 2023 i el 14 de gener del 2024 i respon a l'entrada en vigor de les noves tarifes i la T-mobilitat

RedaccióActualitzat

Els títols de transport públic de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona que es van comprar durant el 2023 i fins al 14 de gener d'aquest any amb preus antics caducaran aquest dimarts, dia 30 d'abril.

Aquest any s'ha modificat la data de caducitat perquè les noves tarifes han entrat en vigor més tard, el 15 de gener. Les tarifes d'aquest 2024 són un 6,75% més cares.

El fet que els bitllets de transport caduquin a finals d'abril respon a la intenció de l'ATM, que era que la ciutadania disposés d'un temps addicional per adaptar-se en la transició actual dels títols de transport integrats amb banda magnètica a la T-mobilitat, recarregable i sense contacte.

 

Caduquen les T-usual, T-casual, T-jove i T-grup antigues

Els títols que caduquen són els de transport integrats de l'ATM de Barcelona, com ara la T-usual, la T-casual, la T-jove i la T-grup.

En canvi les targetes T-16 T-verda tenen la seva pròpia caducitat, i pel que fa a les T-4, les comprades el 2023 caduquen el 31 de desembre de 2024.

L'ATM recorda que no es canviaran títols amb tarifes del 2023 per títols del 2024.

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públic
Anar al contingut