Arnau Tordera tornarà a pujar als escenaris liderant Obeses (ACN/Laura Busquets)

Els cinc videoclips destacats de la setmana, amb els retorns de Joan Colomo i Obeses

La selecció d'aquests dies també ens acosta a les propostes de Sordida, Cristina La Mar i Llum

Joan Colomo

"Tot és molt difícil"

Joan Colomo torna a l'actualitat musical amb "Tot és molt difícil", un avançament del que serà el nou disc del cantant de Sant Celoni i que es dirà "Tecno realista". "Tot és molt difícil", de fet, està carregada d'un realisme contundent. Per comprovar-ho, estigueu pendents de la lletra.


Llum

"A galope"

Allunyada del que vam veure-li fer al programa "Eufòria" quan hi va concursar, amb una aposta més experimental la Llum acaba d'estrenar la cançó "Al galope". Formarà part del seu pròxim EP conceptual, titulat "Without darkness". Al videoclip la veiem sortint de les entranyes d'un cavall blanc.


Cristina La Mar

"Qué vino antes"

El cas de la cantant Cristina La Mar és singular. Nascuda a Lloret, formada musicalment a Barcelona i Anglaterra, el seu primer disc l'ha gravat a Colòmbia, on se l'ha rebut amb expectació. Es diu "El perderse & el quererse", inclou una cançó en català i vuit temes més en castellà, com aquest, titulat "Qué vino antes".


Sordida

"Goya"

Sordida és el nom d'una formació catalana de música urbana d'aquelles que funcionen al marge del gran mercat. Acaben de publicar disc amb la col·laboració de diferents músics de l'escena independent i també aquest videoclip d'aires cinematogràfics titulat "Goya" i inspirat per la frase que també va fer cèlebre el pintor aragonès: "El somni de la raó produeix monstres".


Obeses

"Amor artificial?"

Torna Obeses amb cançons noves, després de sis anys sense publicar cap disc. La banda que lidera el carismàtic Arnau Tordera ha estrenat "Amor artificial", amb la voluntat que es converteixi en un himne pop. És un avançament del sisè àlbum d'estudi de la banda osonenca, que es publicarà aviat.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut