Girac es va fer molt popular a les xarxes ja l'any 2013, amb un vídeo on interpretava "Bella", de Gims (Flickr/Claude Piscitelli)

El cantant occità Kendji Girac, greument ferit per un tret al pit

El músic, que és fill d'una família gitana catalanoparlant d'Occitània, ja està fora de perill

RedaccióActualitzat

El cantant d'Occitània Kendji Girac ha resultat ferit greu aquest dilluns per un tret al pit quan era en una àrea de servei de Biscarròssa, a prop de Bordeus. Segons fonts dels Bombers, Girac estava ferit de bala a l'exterior de la seva caravana. 

El cantant, d'origen nord-català, de 27 anys, ha estat traslladat d'urgència a un hospital proper. Tot i que s'ha arribat a patir per la seva vida, els metges l'han pogut estabilitzar i ara ja està fora de perill.

El mateix Girac ha dit que el tret va ser accidental, amb una arma que havia comprat el dia abans a un brocanter. De moment, no es tenen més detalls sobre les circumstàncies dels fets i la policia ho continua investigant. 

El cantant francès, originari de la Catalunya Nord, és fill d'una família gitana catalanoparlant. Es va fer molt popular a França en guanyar el concurs televisiu The Voice, l'any 2014. A partir d'aquí, va vendre milions de discos amb èxits com "Color gitano" o "Andalouse".

Posteriorment, va tornar a participar en el programa de TF1 com a jurat. L'any 2022 va publicar el seu últim disc fins ara, "L'école de la vie".
 

La Fiscalia diu que "volia simular un suïcidi"

El cas, però, ha fet un gir aquest dijous. Segons la fiscalia, Girac els hauria explicat que volia "simular un suïcidi" per espantar la seva parella, que l'hauria amenaçat de deixar-lo després d'una discussió.

El fiscal, Marsan Olivier Janson, ha suggerit que es podria arxivar la investigació oberta per "temptativa d'homicidi". Amb tot, es mantindria la investigació per descobrir la procedència de l'arma.

ARXIVAT A:
CulturaMúsicaFrança
Anar al contingut