La casa on hi ha hagut l'incendi de Múrcia
La casa on hi ha hagut l'incendi de Múrcia (EFE/ Marcial Guillén)

Cinc morts en dos incendis que han cremat dues cases a Múrcia i a Toledo

S'investiguen les causes que han originat les flames

RedaccióActualitzat

Tres morts en un incendi aquest dijous a la matinada en una casa d'un poble de Múrcia. Les víctimes són una dona de 88 anys, el seu fill de 51 i un amic de la família, de 81 anys.

Segons fons del Centre de Coordinació d'Emergències de la Regió de Múrcia, la mateixa dona ha alertat del foc cap a les dues de la matinada a través del botó del dispositiu d'alarma que portava al coll. Al lloc dels fets, a la plaça de la població de Ricote, s'hi han desplaçat bombers, ambulàncies i Guàrdia Civil.

Un bomber inspecciona la casa incendiada a Ricote, a Múrcia (EFE/Centre de Coordinació d'Emergències de la Regió de Múrcia)

Quan els serveis d'emergències hi han arribat, però, han trobat l'habitatge completament en flames, per la qual cosa no han pogut rescatar-ne els ocupants. No ha estat fins després que els bombers han apagat el foc que han pogut entrar-hi. És llavors quan han localitzat els cossos dels tres ocupants.


De moment, no se saben les causes de l'incendi.


Un altre incendi a Toledo

Poques hores després, a les set del matí, un altre incendi en una casa de camp de Casarrubios del Monte, a Toledo, ha deixat dos morts més. En aquest cas les víctimes són un home i una dona, tots dos de 29 anys. Els cossos els han trobat calcinats a l'interior de la casa, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Aquest incendi també ha deixat un ferit, un home de 45 anys, segurament un veí, que ha pogut ser atès al mateix lloc dels fets i posteriorment traslladat a un centre sanitari.

També s'estan investigant les causes del foc.

 

Anar al contingut